Zomergroenten gevuld met quinoa, gedroogd fruit en konijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zomergroenten gevuld met quinoa, gedroogd fruit en konijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Slechts 432 kcal per portie!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking gaar in water met een half blokje kippenbouillon. Snipper de sjalotten en stoof ze aan in een scheut olijfolie met 1/2 kl garam masala en 1/2 kl tijm.

  2. 2

    Hak de dadels en de pistachenoten grof en meng met de rozijnen, de veenbessen, de sjalot en de quinoa. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de puntpaprika's en de courgette overlangs doormidden en zet eerst de courgette, zonder vulling, 15 minuten in de oven of tot de twee helften net beetgaar zijn. Bak intussen de konijnenfilets in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Hol de courgette en paprika's uit en kruid ze met peper en zout. Vul met de quinoavulling. Zet ze samen met de konijnenfilets 30 minuten in de oven tot alles warm en gaar is. Hak de peterselie fijn en strooi royaal over het gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking gaar in water met een half blokje kippenbouillon. Snipper de sjalotten en stoof ze aan in een scheut olijfolie met 1/2 kl garam masala en 1/2 kl tijm.

  2. 2

    Hak de dadels en de pistachenoten grof en meng met de rozijnen, de veenbessen, de sjalot en de quinoa. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Snij de puntpaprika's en de courgette overlangs doormidden en zet eerst de courgette, zonder vulling, 15 minuten in de oven of tot de twee helften net beetgaar zijn. Bak intussen de konijnenfilets in olijfolie goudbruin. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Hol de courgette en paprika's uit en kruid ze met peper en zout. Vul met de quinoavulling. Zet ze samen met de konijnenfilets 30 minuten in de oven tot alles warm en gaar is. Hak de peterselie fijn en strooi royaal over het gerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.