Recept

Opgerolde steak met dragon en groene asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Steak, maar dan net iets anders.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de rosbief in de lengte in. Klap het vlees open en snij voorzichtig in tot een lange lap. Bestrooi met de grove steak­ peper, de peterselie, de dragon en eventueel zout.

  2. 2

    Rol het vlees stevig op en bind vast met keuken­ touw. Verhit boter en olijfolie in een bakpan en bak de rollade rondom bruin.

  3. 3

    Leg de rollade op een bakplaat met de tijm en de laurier. Leg een stukje boter boven op de rollade.

  4. 4

    Bak de rollade 15 minuten in de oven. Neem het gebraad uit de oven en verpak het in aluminiumfolie. Laat nog een kwartier rusten. Snij in dikke plakken.

  5. 5

    Maak de groene asperges schoon, breek de harde uiteinden af en halveer in de lengte. Bak ze kort in een grillpan met een beetje olijfolie. Kruid met zout.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Opgerolde steak met dragon en groene asperges

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!