Asperges met ham en mozzarella
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Asperges met ham en mozzarella

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker opgerold

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges. Snij het harde stukje onderaan weg. Stoom of kook ze beetgaar. Kruid ze met met een vleugje nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Haal het zwoerd van de ham. Rol in elke plak ham drie of vier asperges. Leg de pakketjes in een met olijfolie ingevette ovenschaal.

  3. 3

    Snij de sneetjes brood in blokjes. Bak de croutons goudbruin in de knoflookolie.

  4. 4

    Leg de croutons bij de asperges. Bestrooi met de geraspte mozzarella en besprenkel met de rest van de olijfolie. Zet 3 minuten onder de hete grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de asperges. Snij het harde stukje onderaan weg. Stoom of kook ze beetgaar. Kruid ze met met een vleugje nootmuskaat, peper en zout.

  2. 2

    Haal het zwoerd van de ham. Rol in elke plak ham drie of vier asperges. Leg de pakketjes in een met olijfolie ingevette ovenschaal.

  3. 3

    Snij de sneetjes brood in blokjes. Bak de croutons goudbruin in de knoflookolie.

  4. 4

    Leg de croutons bij de asperges. Bestrooi met de geraspte mozzarella en besprenkel met de rest van de olijfolie. Zet 3 minuten onder de hete grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.