Stoemp met rode biet en chipolata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoemp met rode biet en chipolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Klassiek en toch weer niet

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar. Giet af en stamp samen met een ei en een scheutje melk tot een smeuïge puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Snij de bietjes in blokjes, de lente-ui in ringen, 1 appel in partjes, de andere in staafjes. Bak de appelstaafjes en de appelpartjes in wat boter.

  3. 3

    Meng de rode biet en de appeltjes onder de puree. Bak de chipolata’s op een zacht vuur.

  4. 4

    Prik de chipolata’s met een appelpartje op een stokje. Serveer met de puree en bestrooi met tuinkers en lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar. Giet af en stamp samen met een ei en een scheutje melk tot een smeuïge puree. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  2. 2

    Snij de bietjes in blokjes, de lente-ui in ringen, 1 appel in partjes, de andere in staafjes. Bak de appelstaafjes en de appelpartjes in wat boter.

  3. 3

    Meng de rode biet en de appeltjes onder de puree. Bak de chipolata’s op een zacht vuur.

  4. 4

    Prik de chipolata’s met een appelpartje op een stokje. Serveer met de puree en bestrooi met tuinkers en lente-ui.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.