Spirelli met kip, rode pesto en kerstomaten
bereiding
- 
                        1 Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de spirelli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. 
- 
                        2 Snipper de uien en snij de champignons in plakjes. Bak de kip krokant in een klontje boter. Bak daarna de uien en de champignons mee. 
- 
                        3 Voeg de mascarpone en de rode pesto bij de kip, uien en champignons, meng en laat even zacht sudderen. 
- 
                        4 Verwarm de oven voor op 180°C. Halveer de kerstomaatjes en voeg ze ook toe aan de het kipmengsel. Schep er de uitgelekte pasta door. 
- 
                        5 Doe alles in een ovenschotel, strooi er de geraspte kaas over en zet 15 minuten in de voorverwarmde oven. 
 
                                                     
                 
                 
                 
                                 
                 
                                 
                 
                 
                