Bosbessenwafels met banaan en spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bosbessenwafels met banaan en spek


  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Bosbessen, banaan en spek: een aparte, maar verrassend lekkere combinatie. 

bereiding
  1. 1

    Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom. Kluts de eieren in een andere kom samen met de melk, de olie, het snuifje zout en de suiker. Giet het al roerend bij de bloem en meng het tot een glad deeg.

  2. 2

    Spoel de bosbessen, dep ze droog en roer ze door het deeg. Bak de wafels goudbruin in een heet wafelijzer dat met olie bestreken is.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op de grillfunctie. 
Leg het spek op een bakplaat, druppel er de ahornsiroop over en laat het onder de grill aan beide kanten knapperig bakken.

  4. 4

    Schil de bananen en snij ze in schuine plakjes. Hak de pecannoten fijn en serveer ze met het spek en de bananen bij de wafels.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom. Kluts de eieren in een andere kom samen met de melk, de olie, het snuifje zout en de suiker. Giet het al roerend bij de bloem en meng het tot een glad deeg.

  2. 2

    Spoel de bosbessen, dep ze droog en roer ze door het deeg. Bak de wafels goudbruin in een heet wafelijzer dat met olie bestreken is.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op de grillfunctie. 
Leg het spek op een bakplaat, druppel er de ahornsiroop over en laat het onder de grill aan beide kanten knapperig bakken.

  4. 4

    Schil de bananen en snij ze in schuine plakjes. Hak de pecannoten fijn en serveer ze met het spek en de bananen bij de wafels.



Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.