Recept

Geitenkaaspannenkoekjes met lentesalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartige pannenkoeken met geitenkaas en een frisse lentesalade. 

bereiding
  1. 1

    Meng de twee soorten bloem met de eieren, de melk, 150 ml koud water, boter en 'n snuifje zout. Roer alles glad en laat een halfuur rusten.

  2. 2

    Snij de geitenkaas in plakjes. Spoel de bieslook en lente-ui en snipper fijn. Spoel de komkommer, en snij in blokjes. Spoel de radijsjes, en snij in schijfjes.

  3. 3

    Klop een sausje van sojasaus, citroensap, rijstwijn en sesamolie. Meng de komkommer, radijzen en lente-uitjes met het sausje. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Verwarm de oven voor op de grilfunctie. Bak van het deeg in een hete, geoliede pan pannenkoeken.

  5. 5

    Beleg elke pannenkoek met geitenkaas, en vouw de randen dicht. Bestrooi met sesamzaadjes en schuif nog enkele minuten in de oven tot de kaas begint te smelten. Werk af met de salade en bestrooi tot slot met de bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Geitenkaaspannenkoekjes met lentesalade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!