Pastinaak-knolselderstoemp met zwarte pens en peperkoekcrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastinaak-knolselderstoemp met zwarte pens en peperkoekcrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere wintserse stoemp met pastinaak, knolselder en peperkoek. Heerlijk met zwarte pens.

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, pastinaak en knolselder en snij in stukken. Kook ze gaar in water met het bouillonblokje. Giet eventueel overtollig vocht weg, en roer tot een stoemp. Voeg melk en boter toe naar smaak.

  2. 2

    Bak de bloedworsten op een zacht vuur, anders spatten ze open.

  3. 3

    Verkruimel de peperkoek en rooster even in een pannetje tot het krokant is.

  4. 4

    Serveer de stoemp met de bloedworst en de peperkoekcrumble.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, pastinaak en knolselder en snij in stukken. Kook ze gaar in water met het bouillonblokje. Giet eventueel overtollig vocht weg, en roer tot een stoemp. Voeg melk en boter toe naar smaak.

  2. 2

    Bak de bloedworsten op een zacht vuur, anders spatten ze open.

  3. 3

    Verkruimel de peperkoek en rooster even in een pannetje tot het krokant is.

  4. 4

    Serveer de stoemp met de bloedworst en de peperkoekcrumble.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.