Gegrilde bloemkoolstoemp met cheddar en worst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde bloemkoolstoemp met cheddar en worst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere stoemp met bloemkool, kaas en worst. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er olijfolie, peper en zout over en rooster in de oven.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.

  3. 3

    Meng de bloemkool met de puree en de cheddar.

  4. 4

    Bak de worsten in wat boter gaar op een zacht vuur. Haal uit de pan en blus het aanbaksel met de runderfond. Laat inkoken, breng op smaak met peper en zout en bind eventueel met wat in water opgeloste maïzena. Serveer met de bloemkoolstoemp.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de bloemkool in roosjes. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er olijfolie, peper en zout over en rooster in de oven.

  2. 2

    Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer en breng op smaak met de roomkaas, bieslook, peper en zout.

  3. 3

    Meng de bloemkool met de puree en de cheddar.

  4. 4

    Bak de worsten in wat boter gaar op een zacht vuur. Haal uit de pan en blus het aanbaksel met de runderfond. Laat inkoken, breng op smaak met peper en zout en bind eventueel met wat in water opgeloste maïzena. Serveer met de bloemkoolstoemp.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.