Recept

Kiprolletjes met pickles en kroketjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker gerecht met kip, pickles en kroketten waar de hele familie van zal smullen. 

bereiding
  1. 1

    Haal een 8 tal bladeren van de savooikool en verwijder de harde kern. Blancheer de bladeren 1 minuut in kokend gezouten water. Laat uitlekker op een handdoek.

  2. 2

    Snij plakjes van de Zwitserse kaas van enkele milimeters dik. Leg de kipfilet tussen plasticfolie en sla met een deegrol plat tot ongeveer 8 à 5 mm dikte. Kruid ze met peper, zout en nootmuskaat en beleg met 2 blaadjes savooikool en reepjes Zwitserse kaas. Rol de kipfilets op in de plasticfolie en laat een uur rusten in de koelkast. Haal de kipfilets uit de plasticfolie en bind vast met keukentouw.

  3. 3

    Bak in een pan met gesmolten boter alle kanten bruin aan en laat dan op een laag vuur verder garen gedurende 15-20 minuten. Serveer met een flinke lepel pickles, tuinkers en vers gebakken kroketjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kiprolletjes met pickles en kroketjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!