Recept

BBQ-popcorn met kaneel en gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zoete popcorn, gemaakt op de barbecue.

Voor de kaneelboter
  1. 1

    Meng 100 g zachte boter met 100 g bruine suiker en 1 kl kaneel.

bereiding
  1. 1

    Rasp de gember tot je 1 volle kl hebt. Snij de kardemompeulen open en plet de inhoud.

  2. 2

    Smelt de kaneelboter. Meng de gember en kardemom eronder.

  3. 3

    Doe de popcornmaïs in een aluminium bakje of hittebestendige pan. Meng de arachideolie eronder en dek af met een deksel of aluminiumfolie.

  4. 4

    Zet de popcorn op de hete barbecue en laat de maïs poppen. Schud af en toe met de pan of het bakje. Meng de gepofte maïs met de gesmolten kruiden-kaneelboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

BBQ-popcorn met kaneel en gember

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!