BBQ-popcorn met kaneel en gember
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

BBQ-popcorn met kaneel en gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk zoete popcorn, gemaakt op de barbecue.

Voor de kaneelboter
  1. 1

    Meng 100 g zachte boter met 100 g bruine suiker en 1 kl kaneel.

bereiding
  1. 1

    Rasp de gember tot je 1 volle kl hebt. Snij de kardemompeulen open en plet de inhoud.

  2. 2

    Smelt de kaneelboter. Meng de gember en kardemom eronder.

  3. 3

    Doe de popcornmaïs in een aluminium bakje of hittebestendige pan. Meng de arachideolie eronder en dek af met een deksel of aluminiumfolie.

  4. 4

    Zet de popcorn op de hete barbecue en laat de maïs poppen. Schud af en toe met de pan of het bakje. Meng de gepofte maïs met de gesmolten kruiden-kaneelboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Voor de kaneelboter
  1. 1

    Meng 100 g zachte boter met 100 g bruine suiker en 1 kl kaneel.

bereiding
  1. 1

    Rasp de gember tot je 1 volle kl hebt. Snij de kardemompeulen open en plet de inhoud.

  2. 2

    Smelt de kaneelboter. Meng de gember en kardemom eronder.

  3. 3

    Doe de popcornmaïs in een aluminium bakje of hittebestendige pan. Meng de arachideolie eronder en dek af met een deksel of aluminiumfolie.

  4. 4

    Zet de popcorn op de hete barbecue en laat de maïs poppen. Schud af en toe met de pan of het bakje. Meng de gepofte maïs met de gesmolten kruiden-kaneelboter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.