Recept

Chocolademoelleux met kersen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze lekkere moelleux maak je gewoon op de BBQ! 

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade en de boter au bain-marie. Klop eieren, dooiers en suiker luchtig met de mixer. Spatel de gesmolten chocoladeboter door de geklopte eieren. Meng de bloem met een snuifje zout.

  2. 2

    Beboter de cakevormpjes, strooi er wat suiker in en klop de overtollige suiker eraf. Vul met het chocolademengsel tot 1 cm onder de rand en zet in de koelkast.

  3. 3

    Verwarm de kersen in de siroop. Bak de cakejes 9 minuten op de barbecue onder deksel. Controleer of de bovenkant licht gestold is. Laat afkoelen en haal ze voorzichtig uit de vormpjes. Serveer met de kersen en werk af met de geraspte sinaasappelschil.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolademoelleux met kersen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!