Gegrilde avocado’s met quinoasalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde avocado’s met quinoasalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk voorgerecht met avocado dat je maakt op de BBQ. 

bereiding
  1. 1

    Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Bedruppel met citroensap en kruid met peper en zout. Gril ze op de snijkant 5 minuten op de barbecue.

  2. 2

    Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing met de appelazijn, honing, mosterd en 4 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika en de komkommer schoon en snij in blokjes. Schep alle groenten met de peterselie onder de quinoa. Giet er de dressing bij en meng goed.

  4. 4

    Vul de gegrilde avocadohelften met de quinoasalade en werk af met de feta en de basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Bedruppel met citroensap en kruid met peper en zout. Gril ze op de snijkant 5 minuten op de barbecue.

  2. 2

    Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing met de appelazijn, honing, mosterd en 4 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Pel en snipper de rode ui. Maak de paprika en de komkommer schoon en snij in blokjes. Schep alle groenten met de peterselie onder de quinoa. Giet er de dressing bij en meng goed.

  4. 4

    Vul de gegrilde avocadohelften met de quinoasalade en werk af met de feta en de basilicumblaadjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.