Hugo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Hugo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk aperitief.

bereiding
  1. 1

    Doe de vlierbloesemsiroop in het ballonglas met een ijsbal. Vul aan met een helft prosecco en (eventueel) een helft spuitwater. Werk af met de limoenschijfjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de vlierbloesemsiroop in het ballonglas met een ijsbal. Vul aan met een helft prosecco en (eventueel) een helft spuitwater. Werk af met de limoenschijfjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.