Veganistische kruidenwafels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Veganistische kruidenwafels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk hartige en veganistische wafels. 

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  2. 2

    Schep de aardappelen samen met de sojamelk, edelgistvlokken, uienpoeder, peper, zout en de gesnipperde kruiden in de blender en mix tot een fijn beslag (het beslag moet nog een beetje kleverig aanvoelen). Schep er de boekweitbloem door.

  3. 3

    Verwarm het wafelijzer voor. Schep telkens een lepel van het beslag in het wafelijzer en bak in 5 à 7 minuten aan beide kanten goudgeel en krokant.

  4. 4

    Laat de wafels afkoelen en serveer optioneel met extra veganistische boter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  2. 2

    Schep de aardappelen samen met de sojamelk, edelgistvlokken, uienpoeder, peper, zout en de gesnipperde kruiden in de blender en mix tot een fijn beslag (het beslag moet nog een beetje kleverig aanvoelen). Schep er de boekweitbloem door.

  3. 3

    Verwarm het wafelijzer voor. Schep telkens een lepel van het beslag in het wafelijzer en bak in 5 à 7 minuten aan beide kanten goudgeel en krokant.

  4. 4

    Laat de wafels afkoelen en serveer optioneel met extra veganistische boter.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.