Brownies (glutenvrij)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Brownies (glutenvrij)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Van deze glutenvrije brownies kan werkelijk iedereen genieten. 

bereiding
  1. 1

    Week de dadels 20 minuten in lauw water. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakblik met bakpapier.

  2. 2

    Doe de dadels, kokosolie en de eieren in een blender en mix glad. Voeg het amandelmeel, de cacao, zout en bakpoeder toe en mix opnieuw. Schep in een kom en roer er de courgette en walnoten onder. Stort het mengsel in het bakblik en zet 30 minuten in de oven. Laat de brownie in de oven afkoelen.

  3. 3

    Haal de brownie uit het bakblik en snij in porties. Smelt de chocolade au bain-marie. Besmeer er de brownies mee en bestrooi met de geraspte kokos. Laat even opstijven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Week de dadels 20 minuten in lauw water. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakblik met bakpapier.

  2. 2

    Doe de dadels, kokosolie en de eieren in een blender en mix glad. Voeg het amandelmeel, de cacao, zout en bakpoeder toe en mix opnieuw. Schep in een kom en roer er de courgette en walnoten onder. Stort het mengsel in het bakblik en zet 30 minuten in de oven. Laat de brownie in de oven afkoelen.

  3. 3

    Haal de brownie uit het bakblik en snij in porties. Smelt de chocolade au bain-marie. Besmeer er de brownies mee en bestrooi met de geraspte kokos. Laat even opstijven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.