Recept

Lamsspiesjes met perzik en kruidensalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker, fris en gezond! 

bereiding
  1. 1

    Doe de stukjes lamsvlees in een schaal, kruid met zwarte peper en zout. Voeg de munt, peterselie en olijfolie toe en meng goed. Laat minstens 30 minuten marineren.

  2. 2

    Maak spiesjes van het lamsvlees en de perzik en bak in een grillpan, op de barbecue of 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  3. 3

    Serveer met een kruidensalade en werk af met olijfolie en een paar viooltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lamsspiesjes met perzik en kruidensalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Doe de stukjes lamsvlees in een schaal, kruid met zwarte peper en zout. Voeg de munt, peterselie en olijfolie toe en meng goed. Laat minstens 30 minuten marineren.

  2. 2

    Maak spiesjes van het lamsvlees en de perzik en bak in een grillpan, op de barbecue of 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 °C.

  3. 3

    Serveer met een kruidensalade en werk af met olijfolie en een paar viooltjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!