Recept

Brownie met notentopping

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Brownies zijn altijd lekker!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Smelt de boter au bain-marie. Doe de boter in de keukenrobot en voeg de suiker, de eieren en het vanille-extract toe. Klop tot de suiker helemaal is opgelost.

  2. 2

    Spatel er het cacaopoeder, de bloem, een snuifje zout en de noten onder. Schep in een met bakpapier beklede ovenschaal en bak 35 à 40 minuten in de oven. Haal uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.

  3. 3

    Maak de topping. Smelt de witte chocolade met de helft van de room au bain-marie. Meng goed, neem van het vuur en laat afkoelen.

  4. 4

    Smelt de fondantchocolade met de rest van de room au bain-marie. Meng goed, neem van het vuur en laat afkoelen.

  5. 5

    Werk de brownie af met de twee soorten gesmolten chocolade, bestrooi met hazelnoten en laat afkoelen. Snij in stukken en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Brownie met notentopping

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!