Blondie uit de pan met ijs
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Blondie uit de pan met ijs

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Blondie met ijs, puur genieten.

bereiding
  1. 1

    Zeef de bloem, het cacaopoeder en het zout boven de mengkom en spatel goed om. Voeg de gemengde noten, de havermout en de witte chocolade toe.

  2. 2

    Spatel het beslag in een beboterde ovenvaste pan en bak 25 à 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Smelt de chocolade voor de afwerking au bain-marie en roer goed los. Werk de blondie af met grofgehakte hazelnoten en de chocoladesaus. Serveer met ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Zeef de bloem, het cacaopoeder en het zout boven de mengkom en spatel goed om. Voeg de gemengde noten, de havermout en de witte chocolade toe.

  2. 2

    Spatel het beslag in een beboterde ovenvaste pan en bak 25 à 30 minuten in de oven.

  3. 3

    Smelt de chocolade voor de afwerking au bain-marie en roer goed los. Werk de blondie af met grofgehakte hazelnoten en de chocoladesaus. Serveer met ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.