Sous-vide asperges met look en parmezaan
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sous-vide asperges met look en parmezaan

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Stel de sous-vide in op 85°C.

  2. 2

    Leg de asperges naast elkaar in een sous-videzak. (Gebruik er indien nodig meerdere.)

  3. 3

    Schik de blokjes boter in de hoeken van de zak en de knoflook in het midden. Voeg wat zeezout toe.

  4. 4

    Trek de zak(ken) vacuüm.

  5. 5

    Pak de zak vast tussen beide handen en wrijf tot de knoflook goed verspreid is.

  6. 6

    Laat 14 minuten garen in het sous-videbad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stel de sous-vide in op 85°C.

  2. 2

    Leg de asperges naast elkaar in een sous-videzak. (Gebruik er indien nodig meerdere.)

  3. 3

    Schik de blokjes boter in de hoeken van de zak en de knoflook in het midden. Voeg wat zeezout toe.

  4. 4

    Trek de zak(ken) vacuüm.

  5. 5

    Pak de zak vast tussen beide handen en wrijf tot de knoflook goed verspreid is.

  6. 6

    Laat 14 minuten garen in het sous-videbad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.