Kalfs-rundsspiesje (fondue)
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalfs-rundsspiesje (fondue)

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in gelijke stukken (ongeveer 5-6 cm breed). Snij de venkel in reepjes en de lente-ui in stukken van ongeveer 6 cm.

  2. 2

    Kruid de lapjes vlees op één kant en beleg ofwel met venkel of lente-ui. Rol op en prik op een spiesje. Gaar ze goudbruin en gaar in de bouillon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij het vlees in gelijke stukken (ongeveer 5-6 cm breed). Snij de venkel in reepjes en de lente-ui in stukken van ongeveer 6 cm.

  2. 2

    Kruid de lapjes vlees op één kant en beleg ofwel met venkel of lente-ui. Rol op en prik op een spiesje. Gaar ze goudbruin en gaar in de bouillon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.