Spiesje van gegrilde zalm, romeinse sla en Thaise noedels
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Spiesje van gegrilde zalm, romeinse sla en Thaise noedels

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak een marinade van alle ingrediënten voor de saus. Warm even op zodat je saus mooi bindt. 

  2. 2

    Snij de slaharten doormidden en besprenkel ze nadien royaal met de marinade.

  3. 3

    Kook de noedels gaar volgens de instructies op de verpakking.

  4. 4

    Meng de ingrediënten voor het krokante korstje van de zalm. Snij de zalm in blokjes en dip ze langs 2 kanten in de zaadjes. Zet een grillpan op het vuur en grill de stukjes zalm aan beide kanten met de zaadjes. Snij de limoenen in fijne schijfjes en rijg ze afwisselend met de stukjes zalm op een stokje.

  5. 5

    Schik de noedels op de bordjes en schik er de brochettes op en geef er de gebakken sla bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak een marinade van alle ingrediënten voor de saus. Warm even op zodat je saus mooi bindt. 

  2. 2

    Snij de slaharten doormidden en besprenkel ze nadien royaal met de marinade.

  3. 3

    Kook de noedels gaar volgens de instructies op de verpakking.

  4. 4

    Meng de ingrediënten voor het krokante korstje van de zalm. Snij de zalm in blokjes en dip ze langs 2 kanten in de zaadjes. Zet een grillpan op het vuur en grill de stukjes zalm aan beide kanten met de zaadjes. Snij de limoenen in fijne schijfjes en rijg ze afwisselend met de stukjes zalm op een stokje.

  5. 5

    Schik de noedels op de bordjes en schik er de brochettes op en geef er de gebakken sla bij. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?