Recept

Peer-&-pecannotencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten voor de crumble tot een kruimelig deeg. Zet apart.

  2. 2

    Meng de ahornsiroop met het mandarijntjessap en het citroensap. 

  3. 3

    Schil de peren en snij in stukken. Halveer de dadels. Meng de peren en dadels met de kaneel, de suiker en 1 kl van de mandarijnschil. Schep in een grote ovenschaal en schenk er de sapmix over. Bestrooi met de pecannotencrumble en bak 45 à 50 minuten in de oven. 

  4. 4

    Meng de yoghurt met de rest van de mandarijnschil. Neem de crumble uit de oven en serveer met de yoghurt. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Peer-&-pecannotencrumble
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten voor de crumble tot een kruimelig deeg. Zet apart.

  2. 2

    Meng de ahornsiroop met het mandarijntjessap en het citroensap. 

  3. 3

    Schil de peren en snij in stukken. Halveer de dadels. Meng de peren en dadels met de kaneel, de suiker en 1 kl van de mandarijnschil. Schep in een grote ovenschaal en schenk er de sapmix over. Bestrooi met de pecannotencrumble en bak 45 à 50 minuten in de oven. 

  4. 4

    Meng de yoghurt met de rest van de mandarijnschil. Neem de crumble uit de oven en serveer met de yoghurt. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!