Recept

Peer-&-pecannotencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 160°C. Meng alle ingrediënten voor de crumble tot een kruimelig deeg. Zet apart.

  2. 2

    Meng de ahornsiroop met het mandarijntjessap en het citroensap. 

  3. 3

    Schil de peren en snij in stukken. Halveer de dadels. Meng de peren en dadels met de kaneel, de suiker en 1 kl van de mandarijnschil. Schep in een grote ovenschaal en schenk er de sapmix over. Bestrooi met de pecannotencrumble en bak 45 à 50 minuten in de oven. 

  4. 4

    Meng de yoghurt met de rest van de mandarijnschil. Neem de crumble uit de oven en serveer met de yoghurt. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Peer-&-pecannotencrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!