Mini-crumbles van bosvruchten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mini-crumbles van bosvruchten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe samen met de bessen en de suiker in een pannetje. Voeg wat water toe en laat 15 minuten op een zacht vuur sudderen. 

  2. 2

    Neem van het vuur en voeg het maïszetmeel toe om in te dikken. Verdeel het fruit over kleine potjes. 

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de crumble tot een kruimelig deeg en bestrooi er de fruitcompote mee. Bak 25 à 30 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes. Doe samen met de bessen en de suiker in een pannetje. Voeg wat water toe en laat 15 minuten op een zacht vuur sudderen. 

  2. 2

    Neem van het vuur en voeg het maïszetmeel toe om in te dikken. Verdeel het fruit over kleine potjes. 

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de crumble tot een kruimelig deeg en bestrooi er de fruitcompote mee. Bak 25 à 30 minuten in de oven. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.