Zalmkroketjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmkroketjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken en pureer ze. 

  2. 2

    Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Stoof de ui en de knoflook aan in olijfolie. Zet het vuur uit en meng er de vis, basilicum en puree onder. Voeg het ei toe en kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Vorm balletjes van het mengsel met bebloemde handen. Leg ze op een met bloem bestoven bord en zet 15 minuten in de koelkast. 

  4. 4

    Verhit een bodem olie in een koekenpan en bak de balletjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en snij in blokjes. Kook ze gaar in lichtgezouten water. Laat uitlekken en pureer ze. 

  2. 2

    Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook. Stoof de ui en de knoflook aan in olijfolie. Zet het vuur uit en meng er de vis, basilicum en puree onder. Voeg het ei toe en kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Vorm balletjes van het mengsel met bebloemde handen. Leg ze op een met bloem bestoven bord en zet 15 minuten in de koelkast. 

  4. 4

    Verhit een bodem olie in een koekenpan en bak de balletjes goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.