Sterretjes van aardappel en zoete aardappel
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Sterretjes van aardappel en zoete aardappel

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker feestelijk

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Snij ze in dunne plakjes. Snij er sterren uit met een koekjesvorm. Gebruik hiervoor twee verschillende groottes. Dep ze droog met keukenpapier. 

  2. 2

    Verhit de friteuse tot 140°C. Frituur de sterren in kleine porties tot ze kleuren. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

  3. 3

    Verhit de friteuse opnieuw en bak de sterren een tweede keer. Laat ze verder opzwellen en bruin kleuren. Laat uitlekken op keukenpapier en besprenkel met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en de zoete aardappelen. Snij ze in dunne plakjes. Snij er sterren uit met een koekjesvorm. Gebruik hiervoor twee verschillende groottes. Dep ze droog met keukenpapier. 

  2. 2

    Verhit de friteuse tot 140°C. Frituur de sterren in kleine porties tot ze kleuren. Laat ze uitlekken op keukenpapier. 

  3. 3

    Verhit de friteuse opnieuw en bak de sterren een tweede keer. Laat ze verder opzwellen en bruin kleuren. Laat uitlekken op keukenpapier en besprenkel met fleur de sel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.