Viscurry met kurkuma en linzen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Viscurry met kurkuma en linzen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Spoel en halveer de tomaatjes. Kneus het citroengras. Verhit de sojaolie in een pan en fruit de ui. Voeg de kerstomaatjes, het citroengras, de rietsuiker en de currypasta toe. Schep goed om en blus met de kokosmelk.

  2. 2

    Snij de griet- en zalmfilet in hapklare blokjes. Snij de courgette in plakjes en dan in kwartjes en verdeel de broccoli in roosjes.

  3. 3

    Voeg de linzen toe aan de saus. Zet onder met visbouillon, breng op smaak met kurkuma en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.

  4. 4

    Voeg de vis en broccoliroosjes toe en laat nog 7 à 10 minuten zachtjes verder garen. Bind de saus met de in 1 el koud water opgeloste maïzena.

  5. 5

    Bestrooi net voor het serveren met verse koriander. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Spoel en halveer de tomaatjes. Kneus het citroengras. Verhit de sojaolie in een pan en fruit de ui. Voeg de kerstomaatjes, het citroengras, de rietsuiker en de currypasta toe. Schep goed om en blus met de kokosmelk.

  2. 2

    Snij de griet- en zalmfilet in hapklare blokjes. Snij de courgette in plakjes en dan in kwartjes en verdeel de broccoli in roosjes.

  3. 3

    Voeg de linzen toe aan de saus. Zet onder met visbouillon, breng op smaak met kurkuma en laat 10 minuten op een zacht vuurtje sudderen.

  4. 4

    Voeg de vis en broccoliroosjes toe en laat nog 7 à 10 minuten zachtjes verder garen. Bind de saus met de in 1 el koud water opgeloste maïzena.

  5. 5

    Bestrooi net voor het serveren met verse koriander. Lekker met stokbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.