Recept

Caraïbische vegetarische taco's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de rode ui, ananas en paprika’s in kleine blokjes.

  2. 2

    Fruit de ui in wat olijfolie. Voeg paprika en ananas toe. Kruid met komijn, tijm, knoflook, cayennepeper, peper en zout.

  3. 3

    Spoel de zwarte bonen en laat uitlekken.

  4. 4

    Als alles aangebakken is, voeg je de zwarte bonen,de maïs en de kokosmelk toe.

  5. 5

    Laat even pruttelen en voeg daarna de gekookte rijst toe.

  6. 6

    Kook de rijst gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in gezouten water.

  7. 7

    Snij de mango in blokjes, mix fijn met maïsolie en witte wijnazijn, breng verder op smaak met cayenne, peper en zout.

  8. 8

    Snij de tomaat in plakjes, spoel de ijsbergsla en snijd in repen, doe in een serveerschaal.

  9. 9

    Vul de taco’s met de taco vulling, de mangosaus en sla en tomaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Snij de rode ui, ananas en paprika’s in kleine blokjes.

  2. 2

    Fruit de ui in wat olijfolie. Voeg paprika en ananas toe. Kruid met komijn, tijm, knoflook, cayennepeper, peper en zout.

  3. 3

    Spoel de zwarte bonen en laat uitlekken.

  4. 4

    Als alles aangebakken is, voeg je de zwarte bonen,de maïs en de kokosmelk toe.

  5. 5

    Laat even pruttelen en voeg daarna de gekookte rijst toe.

  6. 6

    Kook de rijst gaar, volgens de aanwijzingen op de verpakking, in gezouten water.

  7. 7

    Snij de mango in blokjes, mix fijn met maïsolie en witte wijnazijn, breng verder op smaak met cayenne, peper en zout.

  8. 8

    Snij de tomaat in plakjes, spoel de ijsbergsla en snijd in repen, doe in een serveerschaal.

  9. 9

    Vul de taco’s met de taco vulling, de mangosaus en sla en tomaat.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!