Mocktail-duo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mocktail-duo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de komkommer in grove stukken. Spoel de waterkers goed en hak grof. Doe de komkommer en waterkers met het ijs en de yoghurt in een blender en mix fijn.

  2. 2

    Leng aan met kokoswater en breng verder op smaak met peper, zout en cayennepeper. Prik een lintje komkommer op een spiesje en werk ermee af. 

  3. 3

    Snij voor het detox water de rabarber in stukken. Doe samen met de rozemarijn en de suiker in een grote kan. Laat een half uurtje trekken. Vul aan met het cranberrysap en 800 ml water.

  4. TIP: extra fruitig

  5. 4

    Zijn de blauwe bessen in seizoen? Prik dan een 20-tal blauwe besjes op een spiesje. Leng 200 ml appelsap aan met spuitwater en een scheutje vlierbloesemsiroop. Voeg ijsblokjes toe en werk af met het blauwe bessenspiesjes. 

  6. De kids koken mee

  7. 5

    Laat je kinderen meehelpen met het spoelen van het fruit, het uitpersen van het sap en de glaasjes te vullen. Maak zelf de linten met een komkommer en laat hen dit op een spiesje prikken.  

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de komkommer in grove stukken. Spoel de waterkers goed en hak grof. Doe de komkommer en waterkers met het ijs en de yoghurt in een blender en mix fijn.

  2. 2

    Leng aan met kokoswater en breng verder op smaak met peper, zout en cayennepeper. Prik een lintje komkommer op een spiesje en werk ermee af. 

  3. 3

    Snij voor het detox water de rabarber in stukken. Doe samen met de rozemarijn en de suiker in een grote kan. Laat een half uurtje trekken. Vul aan met het cranberrysap en 800 ml water.

  4. TIP: extra fruitig

  5. 4

    Zijn de blauwe bessen in seizoen? Prik dan een 20-tal blauwe besjes op een spiesje. Leng 200 ml appelsap aan met spuitwater en een scheutje vlierbloesemsiroop. Voeg ijsblokjes toe en werk af met het blauwe bessenspiesjes. 

  6. De kids koken mee

  7. 5

    Laat je kinderen meehelpen met het spoelen van het fruit, het uitpersen van het sap en de glaasjes te vullen. Maak zelf de linten met een komkommer en laat hen dit op een spiesje prikken.  

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.