Springrolls met fruit en frambozencoulis
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Springrolls met fruit en frambozencoulis

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak het fruit schoon en snij het in stukjes.

  2. 2

    Week het rijstpapier in koud water, zoals aangegeven op de verpakking. Haal uit het water en dep droog met keukenpapier.

  3. 3

    Leg een vel rijstpapier open op het werkblad en schik het fruit in een horizontale lijn in het midden van het rijstvel. Vouw de zijkanten van het rijstvel over het fruit en rol het pakketje van boven naar onder dicht.

  4. 4

    Snij de springrolls schuin doormidden en serveer ze met de frambozencoulis en gehakte pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak het fruit schoon en snij het in stukjes.

  2. 2

    Week het rijstpapier in koud water, zoals aangegeven op de verpakking. Haal uit het water en dep droog met keukenpapier.

  3. 3

    Leg een vel rijstpapier open op het werkblad en schik het fruit in een horizontale lijn in het midden van het rijstvel. Vouw de zijkanten van het rijstvel over het fruit en rol het pakketje van boven naar onder dicht.

  4. 4

    Snij de springrolls schuin doormidden en serveer ze met de frambozencoulis en gehakte pistachenootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.