Blauwebessenmuffins in glaasjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Blauwebessenmuffins in glaasjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 12 kleine ovenbestendige glaasjes en bestuif met bloem.

  2. 2

    Klop de boter met de suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en klop stevig door. Meng er het citroensap en de schil onder. Voeg de bloem, het amandelmeel en het bakpoeder toe en klop tot een glad beslag. Spatel er de bessen onder en vul de glaasjes voor 2/3 met het beslag.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten voor de topping en verdeel over de glaasjes. Zet de glaasjes 25 minuten in de oven tot de muffins goudbruin gebakken zijn. Laat afkoelen en bestrooi net voor het serveren met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter 12 kleine ovenbestendige glaasjes en bestuif met bloem.

  2. 2

    Klop de boter met de suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en klop stevig door. Meng er het citroensap en de schil onder. Voeg de bloem, het amandelmeel en het bakpoeder toe en klop tot een glad beslag. Spatel er de bessen onder en vul de glaasjes voor 2/3 met het beslag.

  3. 3

    Mix alle ingrediënten voor de topping en verdeel over de glaasjes. Zet de glaasjes 25 minuten in de oven tot de muffins goudbruin gebakken zijn. Laat afkoelen en bestrooi net voor het serveren met poedersuiker.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.