Coleslaw met walnoten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Coleslaw met walnoten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de spruitjes, de savooi- en de rodekool schoon. Snipper de spruitjes fijn met een mandoline en snij de kolen in fijne reepjes.

  2. 2

    Meng de groenten en kruid met peper en zout. Rooster de walnoten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Klop het citroensap los met de mosterd, de balsamicoazijn, de knoflook en de olijf- en lijnzaadolie. Schenk de dressing bij de groenten, kruid met peper en zout en meng goed. Zet een halfuur koel weg.

  4. 4

    Verdeel de walnoten over de coleslaw en serveer. Lekker bij gelakte ribbetje en een gepofte aardappel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de spruitjes, de savooi- en de rodekool schoon. Snipper de spruitjes fijn met een mandoline en snij de kolen in fijne reepjes.

  2. 2

    Meng de groenten en kruid met peper en zout. Rooster de walnoten goudbruin in een pan zonder vetstof.

  3. 3

    Pel en pers de knoflook. Klop het citroensap los met de mosterd, de balsamicoazijn, de knoflook en de olijf- en lijnzaadolie. Schenk de dressing bij de groenten, kruid met peper en zout en meng goed. Zet een halfuur koel weg.

  4. 4

    Verdeel de walnoten over de coleslaw en serveer. Lekker bij gelakte ribbetje en een gepofte aardappel.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.