Gegrilde zalm met mango-paprika-salsa
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde zalm met mango-paprika-salsa

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de mango, chili, gember, paprika, tomaat en gehakte kruiden. Sprenkel er de witte wijnazijn en olijfolie over, meng en breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat even marineren in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de zalmmoten en dep droog met keukenpapier. Kruid met peper en zout. Bak ze goudbruin langs beide kanten in de olie. 

  3. 3

    Kook de couscous in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  4. 4

    Serveer de zalmmoot met de mangosalsa en de couscous. Werk af met de sesamzaadjes en een takje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de mango, chili, gember, paprika, tomaat en gehakte kruiden. Sprenkel er de witte wijnazijn en olijfolie over, meng en breng op smaak met peper en zout. Dek af en laat even marineren in de koelkast.

  2. 2

    Spoel de zalmmoten en dep droog met keukenpapier. Kruid met peper en zout. Bak ze goudbruin langs beide kanten in de olie. 

  3. 3

    Kook de couscous in gezouten water, volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

  4. 4

    Serveer de zalmmoot met de mangosalsa en de couscous. Werk af met de sesamzaadjes en een takje dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.