Rundermedaillon met spek
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rundermedaillon met spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Hartig rundsvlees op je bord

bereiding
  1. 1

    Maak een fijne puree van zachtkokende aardappelen.

    Meng er wat karnemelk en enkele druppeltjes truffelolie onder en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij 1 bakje champignons en 1 courgette in kleine stukjes.

    Fruit 1 gesnipperd uitje in wat boter.

    Doe er de courgetteblokjes en champignons bij en roerbak enkele minuten tot alles mooi kleurt.

  3. 3

    Snij 1 gepelde tomaat (zonder de zaadjes) in blokjes en 1 lente-ui in ringetjes.

    Doe bij de groenten.

    Roer er 100 g mascarpone door en kruid met peper, zout en verse tijm.

  4. 4

    Bind met keukentouw enkele plakjes spek rond 4 stukken filet pur.

  5. 5

    Bak op een hoog vuur , in voldoende boter, langs beide kanten bruin.

    Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Temper het vuur en laat nog eventjes bakken.

    Serveer met de truffelpuree, de groenten en een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak een fijne puree van zachtkokende aardappelen.

    Meng er wat karnemelk en enkele druppeltjes truffelolie onder en kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij 1 bakje champignons en 1 courgette in kleine stukjes.

    Fruit 1 gesnipperd uitje in wat boter.

    Doe er de courgetteblokjes en champignons bij en roerbak enkele minuten tot alles mooi kleurt.

  3. 3

    Snij 1 gepelde tomaat (zonder de zaadjes) in blokjes en 1 lente-ui in ringetjes.

    Doe bij de groenten.

    Roer er 100 g mascarpone door en kruid met peper, zout en verse tijm.

  4. 4

    Bind met keukentouw enkele plakjes spek rond 4 stukken filet pur.

  5. 5

    Bak op een hoog vuur , in voldoende boter, langs beide kanten bruin.

    Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Temper het vuur en laat nog eventjes bakken.

    Serveer met de truffelpuree, de groenten en een takje tijm.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.