Tagliatelle met kruidenkaas, gehakt en broccoli

Zo maak je ‘t
  1. Breng gezouten water aan de kook. Snij de broccoli in kleine stukjes. Hou 4 eetlepels van de broccoli apart voor de afwerking. Snipper sjalotjes fijn.

  2. Bak het gehakt rul in wat boter en olijfolie. Voeg de sjalot en broccoli toe, kruid met peper, zout en venkelpoeder en laat 10 minuutjes stoven.

  3. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. Meng de mascarpone, melk en gehakte kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout. Voeg de saus bij de broccoli en het gehakt.

  5. Giet de pasta af. Meng met de saus, verdeel over vier borden en werk af met de apart gehouden broccoli.

Of toch iets anders?

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Tagliatelle met kruidenkaas, gehakt en broccoli

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Broccoli-wortelstoemp met gebakken ham

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Hartige aubergine-parmezaancupcakes

  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Boerenworst met wortelstoemp

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Boerenkoolstoemp met gepocheerd ei