• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Tagliatelle met kruidenkaas, gehakt en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng gezouten water aan de kook. Snij de broccoli in kleine stukjes. Hou 4 eetlepels van de broccoli apart voor de afwerking. Snipper sjalotjes fijn.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in wat boter en olijfolie. Voeg de sjalot en broccoli toe, kruid met peper, zout en venkelpoeder en laat 10 minuutjes stoven.

  3. 3

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Meng de mascarpone, melk en gehakte kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout. Voeg de saus bij de broccoli en het gehakt.

  5. 5

    Giet de pasta af. Meng met de saus, verdeel over vier borden en werk af met de apart gehouden broccoli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng gezouten water aan de kook. Snij de broccoli in kleine stukjes. Hou 4 eetlepels van de broccoli apart voor de afwerking. Snipper sjalotjes fijn.

  2. 2

    Bak het gehakt rul in wat boter en olijfolie. Voeg de sjalot en broccoli toe, kruid met peper, zout en venkelpoeder en laat 10 minuutjes stoven.

  3. 3

    Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  4. 4

    Meng de mascarpone, melk en gehakte kruiden. Breng verder op smaak met peper en zout. Voeg de saus bij de broccoli en het gehakt.

  5. 5

    Giet de pasta af. Meng met de saus, verdeel over vier borden en werk af met de apart gehouden broccoli.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.