Kaashapjes met vijgenchutney
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kaashapjes met vijgenchutney

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de kaas in 8 smalle balkjes van ongeveer een centimeter dikte. Leg de velletjes lodeeg open en er leg een kaasbalkje op. Bestrijk elk vel met olijfolie en rol op tot smalle balkjes. Zorg ervoor dat de kaas helemaal in het deeg zit. Dek af en leg ze in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de kaasvingers 5 minuten, of tot ze goudbruin zijn in de voorverwarmde oven. Serveer met de vijgenchutney en de in plakjes gesneden vijg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de kaas in 8 smalle balkjes van ongeveer een centimeter dikte. Leg de velletjes lodeeg open en er leg een kaasbalkje op. Bestrijk elk vel met olijfolie en rol op tot smalle balkjes. Zorg ervoor dat de kaas helemaal in het deeg zit. Dek af en leg ze in de koelkast.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak de kaasvingers 5 minuten, of tot ze goudbruin zijn in de voorverwarmde oven. Serveer met de vijgenchutney en de in plakjes gesneden vijg.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.