Ontbijtpizza met pancetta en ei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ontbijtpizza met pancetta en ei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol de vellen pizzadeeg uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de pizza’s met de geraspte parmezaan. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verdeel de pancetta over de pizza’s en brokkel de geitenkaas erover. Breek een eitje over elke pizza en kruid met peper en zout. Schuif 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Snipper de peterselie en de lente-ui fijn en bestrooi de pizza’s ermee. Werk af met enkele blaadjes rucola en salie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Rol de vellen pizzadeeg uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de pizza’s met de geraspte parmezaan. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Verdeel de pancetta over de pizza’s en brokkel de geitenkaas erover. Breek een eitje over elke pizza en kruid met peper en zout. Schuif 5 minuten in de voorverwarmde oven.

  3. 3

    Snipper de peterselie en de lente-ui fijn en bestrooi de pizza’s ermee. Werk af met enkele blaadjes rucola en salie. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.