Geroosterde gemarineerde groenten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Geroosterde gemarineerde groenten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak de courgettes, aubergines en venkelknol schoon. Snij ze overlangs in dunne plakjes. Spoel de lente-uitjes en snij ze overlangs doormidden. Snij ook de ongepelde knoflookbollen overlangs doormidden.

  2. 2

    Rooster de knoflookhelften zachtjes 15 minuten op de kant van de schil. Draai ze om en rooster nog 1 minuut verder. Rooster de andere groenten 1 à 2 minuten per kant.

  3. 3

    Schep alle groenten in een schaal. Klop een vinaigrette van de wijnazijn en de olijfolie en kruid met peper en zout. Lepel de vinaigrette over de groenten. Wrijf de tijmblaadjes los over de groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de courgettes, aubergines en venkelknol schoon. Snij ze overlangs in dunne plakjes. Spoel de lente-uitjes en snij ze overlangs doormidden. Snij ook de ongepelde knoflookbollen overlangs doormidden.

  2. 2

    Rooster de knoflookhelften zachtjes 15 minuten op de kant van de schil. Draai ze om en rooster nog 1 minuut verder. Rooster de andere groenten 1 à 2 minuten per kant.

  3. 3

    Schep alle groenten in een schaal. Klop een vinaigrette van de wijnazijn en de olijfolie en kruid met peper en zout. Lepel de vinaigrette over de groenten. Wrijf de tijmblaadjes los over de groenten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.