Charlottetaart met pruimen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Charlottetaart met pruimen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Klop de slagroom stijf met de bloemsuiker. Voeg de mascarpone toe en klop goed los. Zet koel weg. Spoel de pruimen, ontpit en snij in partjes.

  2. 2

    Bekleed een bakvorm met bakpapier. Wentel de koekjes kort door het fruitsap. Schik ze tegen de rand en op de bodem van de bakvorm. Lepel er een dikke laag mascarponeroom op en strijk vlak. Beleg met fruit en herhaal. Eindig met een laag room.

  3. 3

    Laat een nacht opstijven in de koelkast. Haal de taart uit de springvorm en versier met een touwtje en een zelfgemaakte, papieren kroon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de slagroom stijf met de bloemsuiker. Voeg de mascarpone toe en klop goed los. Zet koel weg. Spoel de pruimen, ontpit en snij in partjes.

  2. 2

    Bekleed een bakvorm met bakpapier. Wentel de koekjes kort door het fruitsap. Schik ze tegen de rand en op de bodem van de bakvorm. Lepel er een dikke laag mascarponeroom op en strijk vlak. Beleg met fruit en herhaal. Eindig met een laag room.

  3. 3

    Laat een nacht opstijven in de koelkast. Haal de taart uit de springvorm en versier met een touwtje en een zelfgemaakte, papieren kroon.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.