Recept

Pappardelle met vis, bloemkool en serranoham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pappardelle beetgaar in lichtgezouten water. Snij de bloemkool in kleine roosjes en kook die 5 minuten mee met de pasta.

  2. 2

    Rooster de amandelen goudbruin in een pan zonder vetstof. Hak ze fijn en hou apart. Snij de serranoham in reepjes en bak ze krokant in een klein scheutje olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.

  3. 3

    Breng in een pan een bodempje water met het bouillonblokje en de takjes marjolein tot net tegen het kookpunt. Pocheer de vis 6 minuten in de bouillon, draai halverwege om.

  4. 4

    Meng de helft van de pesto onder de pappardelle en verdeel over de borden. Schik er de bloemkool, de serranoham en de vis op. Werk af met de rest van de pesto, de amandelen
    en rasp er naar smaak parmezaan over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pappardelle met vis, bloemkool en serranoham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!