Rode pastasalade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Rode pastasalade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aan- wijzingen op de verpakking. Snij de bieten in blokjes, vang het sap op. Meng sap en blokjes door de pasta. Zo krijgt de salade een donkerroze kleur.

  2. 2

    Spoel de appel en snij in blokjes. Spoel de lente-uien en snipper in ringen, meng met de appelblokjes en de dille.

  3. 3

    Schep de pasta in een kom en lepel er het appelslaatje bovenop. Lekker met een toef zure room erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aan- wijzingen op de verpakking. Snij de bieten in blokjes, vang het sap op. Meng sap en blokjes door de pasta. Zo krijgt de salade een donkerroze kleur.

  2. 2

    Spoel de appel en snij in blokjes. Spoel de lente-uien en snipper in ringen, meng met de appelblokjes en de dille.

  3. 3

    Schep de pasta in een kom en lepel er het appelslaatje bovenop. Lekker met een toef zure room erop.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.