Pizza met snijbiet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pizza met snijbiet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Ontrol het pizzadeeg en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak de daslook schoon en snipper fijn.

  2. 2

    Schep de ricotta in een kom, kruid met peper, zout en de helft van de daslook. Smeer over de pizza’s.

  3. 3

    Maak de snijbiet schoon en snipper fijn, bestrooi er de pizza mee, besprenkel met olijfolie en bak 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Neem de pizza’s uit de oven en bestrooi met de rest van de daslook. Besprenkel met olijfolie
    en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220°C. Ontrol het pizzadeeg en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Maak de daslook schoon en snipper fijn.

  2. 2

    Schep de ricotta in een kom, kruid met peper, zout en de helft van de daslook. Smeer over de pizza’s.

  3. 3

    Maak de snijbiet schoon en snipper fijn, bestrooi er de pizza mee, besprenkel met olijfolie en bak 20 minuten in de oven.

  4. 4

    Neem de pizza’s uit de oven en bestrooi met de rest van de daslook. Besprenkel met olijfolie
    en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.