Witloof-fetabeignets
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witloof-fetabeignets

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Splits het ei. Doe de bloem samen met wat peper en zout in de keukenrobot. Voeg er de eidooier en het bier of het water aan toe. Verkruimel er de feta bij en klop tot een glad beslag. Klop er de plantaardige olie door en laat 1 uur rusten op een koele plek.

  2. 2

    Snij de onderkant van de stronkjes wit- loof weg, spoel en schud droog. Pluk de blaadjes een voor een los en zet ze opzij. Spoel de dragon en pluk er de blaadjes af.

  3. 3

    Verhit de frituurolie. Klop het eiwit tot een stevig schuim en spatel het zorgvuldig door het beslag. Haal de witloofblaadjes door het beignetbeslag en frituur ze in kleine porties goudbruin.

  4. 4

    Laat de beignets uitlekken op keukenpapier, strooi er de dragon over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Splits het ei. Doe de bloem samen met wat peper en zout in de keukenrobot. Voeg er de eidooier en het bier of het water aan toe. Verkruimel er de feta bij en klop tot een glad beslag. Klop er de plantaardige olie door en laat 1 uur rusten op een koele plek.

  2. 2

    Snij de onderkant van de stronkjes wit- loof weg, spoel en schud droog. Pluk de blaadjes een voor een los en zet ze opzij. Spoel de dragon en pluk er de blaadjes af.

  3. 3

    Verhit de frituurolie. Klop het eiwit tot een stevig schuim en spatel het zorgvuldig door het beslag. Haal de witloofblaadjes door het beignetbeslag en frituur ze in kleine porties goudbruin.

  4. 4

    Laat de beignets uitlekken op keukenpapier, strooi er de dragon over en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.