Witloofsalade met roquefort en mosterddressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witloofsalade met roquefort en mosterddressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de witloofstronkjes, snij de onderkant weg en maak de witloofblaadjes los. Pel de sjalot en snij in flinterdunne ringen. Verkruimel de kaas en hak de noten.

  2. 2

    Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schik de witloofblaadjes op een serveerschaal, verdeel er de roquefort, walnoten en sjalotringen over en druppel er wat dressing over. Serveer meteen met de rest van de dressing in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de witloofstronkjes, snij de onderkant weg en maak de witloofblaadjes los. Pel de sjalot en snij in flinterdunne ringen. Verkruimel de kaas en hak de noten.

  2. 2

    Klop alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Schik de witloofblaadjes op een serveerschaal, verdeel er de roquefort, walnoten en sjalotringen over en druppel er wat dressing over. Serveer meteen met de rest van de dressing in een kommetje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.