Gedroogde appelringen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gedroogde appelringen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Schil de appelen, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij de appel in fijne ringen. Besprenkel de appelringen met het citroensap en schep om. Leg ze op 1 à 2 met bakpapier beklede bakplaten. Zet 3 à 4 uur in de oven. Laat de oven op een kier staan en draai de appel- ringen af en toe om.

  3. 3

    Laat afkoelen en bewaar in een luchtdicht blik.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C.

  2. 2

    Schil de appelen, verwijder het klokhuis met een appelboor en snij de appel in fijne ringen. Besprenkel de appelringen met het citroensap en schep om. Leg ze op 1 à 2 met bakpapier beklede bakplaten. Zet 3 à 4 uur in de oven. Laat de oven op een kier staan en draai de appel- ringen af en toe om.

  3. 3

    Laat afkoelen en bewaar in een luchtdicht blik.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.