Lichte bananenmuffins met chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Lichte bananenmuffins met chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel papieren muffinvormpjes over een minimuffinblik van 24 stuks.

  2. 2

    Meng de bloem met het bakpoeder, de zoetstof, kaneel, nootmuskaat en chocoladedruppels.

  3. 3

    Pel de banaan en plet ze met een vork. Roer los met het ei. Smelt de boter en meng ze, samen met de melk, door het ei-banaanmengsel. Doe er de bloem bij en meng met een lepel tot alle ingrediënten goed door elkaar gehusseld zijn. Vul er de vormpjes mee en zet 10 à 15 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn.

  4. 4

    Haal uit de oven en bestuif meteen met poedersuiker of zoetstof.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel papieren muffinvormpjes over een minimuffinblik van 24 stuks.

  2. 2

    Meng de bloem met het bakpoeder, de zoetstof, kaneel, nootmuskaat en chocoladedruppels.

  3. 3

    Pel de banaan en plet ze met een vork. Roer los met het ei. Smelt de boter en meng ze, samen met de melk, door het ei-banaanmengsel. Doe er de bloem bij en meng met een lepel tot alle ingrediënten goed door elkaar gehusseld zijn. Vul er de vormpjes mee en zet 10 à 15 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn.

  4. 4

    Haal uit de oven en bestuif meteen met poedersuiker of zoetstof.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.