Recept

Lichte bananenmuffins met chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel papieren muffinvormpjes over een minimuffinblik van 24 stuks.

  2. 2

    Meng de bloem met het bakpoeder, de zoetstof, kaneel, nootmuskaat en chocoladedruppels.

  3. 3

    Pel de banaan en plet ze met een vork. Roer los met het ei. Smelt de boter en meng ze, samen met de melk, door het ei-banaanmengsel. Doe er de bloem bij en meng met een lepel tot alle ingrediënten goed door elkaar gehusseld zijn. Vul er de vormpjes mee en zet 10 à 15 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn.

  4. 4

    Haal uit de oven en bestuif meteen met poedersuiker of zoetstof.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lichte bananenmuffins met chocolade

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!