Gepofte zoete aardappel met kaas en pancetta
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gepofte zoete aardappel met kaas en pancetta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de zoete aardappelen enkele keren in met een vork, leg ze op een bakplaat en pof ze in 30 à 40 minuten gaar in de oven.

  2. 2

    Haal de aardappelen uit de oven en snij ze overlangs open. Duw de aardappelhelften een beetje uit elkaar en vul met een sneetje Damse Mokke en stukjes pancetta. Kruid met zwarte peper, overgiet met een beetje olijfolie en zet nog even in de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer warm met een frisse Hoegaarden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de zoete aardappelen enkele keren in met een vork, leg ze op een bakplaat en pof ze in 30 à 40 minuten gaar in de oven.

  2. 2

    Haal de aardappelen uit de oven en snij ze overlangs open. Duw de aardappelhelften een beetje uit elkaar en vul met een sneetje Damse Mokke en stukjes pancetta. Kruid met zwarte peper, overgiet met een beetje olijfolie en zet nog even in de oven tot de kaas gesmolten is. Serveer warm met een frisse Hoegaarden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.