Witte chocoladetruffels met gember
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Witte chocoladetruffels met gember

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade en de boter in de microgolfoven of au bain-marie.

  2. 2

    Verwarm de room en rijstsiroop in een steelpan en giet al roerend bij het chocolademengsel. Roer de gember erdoor, laat even afkoelen en zet dan 1 uur in de diepvriezer of de koelkast.

  3. 3

    Maak met een parisiennelepel bolletjes en rol die eerst door de bloem- en dan door de kristalsuiker. Leg de truffels op bakpapier en bewaar ze in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Smelt de chocolade en de boter in de microgolfoven of au bain-marie.

  2. 2

    Verwarm de room en rijstsiroop in een steelpan en giet al roerend bij het chocolademengsel. Roer de gember erdoor, laat even afkoelen en zet dan 1 uur in de diepvriezer of de koelkast.

  3. 3

    Maak met een parisiennelepel bolletjes en rol die eerst door de bloem- en dan door de kristalsuiker. Leg de truffels op bakpapier en bewaar ze in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!