Boterham met gekaramelliseerde peer en brie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boterham met gekaramelliseerde peer en brie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de peer, snij ‘m zonder te schillen en zonder het klokhuis te ver- wijderen met een mandoli- ne in dunne plakjes.

  2. 2

    Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de verse tijm en besprenkel met honing.

  3. 3

    Karamelliseer de peren 10 à 15 minuten in de oven. Haal uit de oven en zet de oven op grillstand.

  4. 4

    Beleg het brood royaal met de brie. Zet de broodjes onder de grill tot de brie begint te smelten en haal ze uit de oven.

  5. 5

    Leg er de plakjes peer op en kruid met peper. Zet weer onder de grill tot alles mooi goudbruin is. Werk af met de waterkersblaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Spoel de peer, snij ‘m zonder te schillen en zonder het klokhuis te ver- wijderen met een mandoli- ne in dunne plakjes.

  2. 2

    Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de verse tijm en besprenkel met honing.

  3. 3

    Karamelliseer de peren 10 à 15 minuten in de oven. Haal uit de oven en zet de oven op grillstand.

  4. 4

    Beleg het brood royaal met de brie. Zet de broodjes onder de grill tot de brie begint te smelten en haal ze uit de oven.

  5. 5

    Leg er de plakjes peer op en kruid met peper. Zet weer onder de grill tot alles mooi goudbruin is. Werk af met de waterkersblaadjes en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.