Linzen-pompoensalade met rucola
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Linzen-pompoensalade met rucola

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Stoom de stukken pom- poen beetgaar in 3 minuten of gebruik een restje ge- roosterde pompoen. Laat afkoelen. Spoel de linzen. Kook ze in gezouten water in 15 minuten beetgaar.
    Giet af, spoel met koud water en laat afkoelen. Maak de lente-uitjes schoon en snij in ringetjes. Spoel de peterselie en hak grof.

  2. 2

    Meng de ingrediënten voor de dressing. Lepel wat dressing over de linzen. Meng de bladpeterselie en de lente-ui onder de linzen. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de rest van de dressing over de bokalen. Schep er dan de linzen in, vervolgens een laagje pom- poen en een laagje rucola. Verkruimel er de feta over. Etenstijd? Draai de bokaal om op je bord en alles is mooi gemengd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Stoom de stukken pom- poen beetgaar in 3 minuten of gebruik een restje ge- roosterde pompoen. Laat afkoelen. Spoel de linzen. Kook ze in gezouten water in 15 minuten beetgaar.
    Giet af, spoel met koud water en laat afkoelen. Maak de lente-uitjes schoon en snij in ringetjes. Spoel de peterselie en hak grof.

  2. 2

    Meng de ingrediënten voor de dressing. Lepel wat dressing over de linzen. Meng de bladpeterselie en de lente-ui onder de linzen. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de rest van de dressing over de bokalen. Schep er dan de linzen in, vervolgens een laagje pom- poen en een laagje rucola. Verkruimel er de feta over. Etenstijd? Draai de bokaal om op je bord en alles is mooi gemengd.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.